Csábításból jeles 7.-ik epizód

Hetedik epizód végigjátszása
Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!
Ebben a részben Melody szülinapjára vagyunk hivatalosak. Először meg kell találni őt, hogy elmondja, bulit szeretett volna szervezni, de nagyon az utolsó pillanatra hagyta a megszervezését. A feladatod az, hogy segíts kiosztani a meghívókat. Ha nem akarsz akciópontot pazarolni, elég, ha kimész az udvarra, ahol Kimet találod, majd a kertészklubba, ahol pedig Violát. Kettejüket kell meghívnod, a többieknek Melody már odaadta a meghívót.

Ha ez megvan, és beszéltél Melodyval, akkor meg kell keresni Violát, aki miután többször visszamentél hozzá, közli veled, hogy elveszítette a plüssét. Ez vagy az osztályteremben van az első  sorban a széken, vagy pedig a folyosó végén a lépcsőfordulóban.

Mikor ez kész, el kell menned megvenni a pizsamát (epres vagy kínai mintás), aztán pedig ajándékot kell választanod Melodynak. Iris adja az ötletet, hogy vegyél neki egy cd-t, amit szintén a bazárban tudsz megszerezni.

Ezek után ismét meg kell találnod Violát, aki arra kér, ha úgy alakítod a beszélgetést, hogy vegyél te is egy plüsst, hogy ha a többiek megtalálják nála, mondhassátok, hogy ez csak egy belsős dolog, és akkor nem fogják kicikizni. Menj vissza a bazárba, és vedd meg az öt plüss egyikét, majd keresd meg Melodyt, hogy elvigyen hozzájuk.

A következő feladat az, hogy vissza kell menni a nassolnivalókért, amiket Melody a szekrényében felejtett. A folyosó végén van. Majd be kell nézni az osztályterembe (ott van Amber), és Nathanielt is meg kell találni. Amber lopta el a chipseket, természetesen, és ezt neked kell megvenned újra a bazárban.

Ezután a játék visszavisz a buliba, ahol van egy többválasztós kérdés, miszerint: melyik fiú tetszik a karakterünknek. Igazából mindegy, hogy elmondjuk-e, Amber úgyis elmondja a fiúknak (Carla közbenjárásával), de sem fel, sem pedig le nem fog menni az esélymérő.

Másnap a suliban a feladat, hogy beszélj a három fiúval. Először Nathaniellel vagy Castiellel, és csak utoljára Lysanderrel. Kiderül, hogy van valami, ami miatt Nathaniel apja jobban szereti a lányát, mint a fiát. Ezt kell kideríteni, hogy miért. Többször meg kell keresni őket, de egyik sem mond semmit.

Kim segítségével kell bejutni a tanáriba, és elolvasni Nathaniel iratait. Ezek után az a fiú, amelyikkel jobb viszonyban van a karakter, el fogja mondani, hogy mi történt, és az epizód végén ezek az események az illusztrációk. Randi az itt sincs :D










Szavazás

Hogy tetszett a 7.-ik rész ?

Jó volt (57)
95%

Rossz volt (3)
5%

Összes szavazat: 60