Csábításból jeles 11.-ik epizód

Tizenegyedik epizód végigjátszása
Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!

FONTOS!!! Mielőtt elkezdenéd az epizódot, vedd fel a ruhát, amit az előző rész végén kaptál Alexytől, ha szeretnéd, hogy felmenjen az esélymérőd nála 10 ponttal.
Az a két fiú, akit értelemszerűen nem választottál csapattársnak féltékenyek lesznek, és csökkenni fog az esélymérőd náluk. Az előző részben választott partneredet 100 akciópontért megváltoztathatod. :))
Az első feladat, hogy megkérdezd Armint, indul- e a versenyen. Ő nagy valószínűséggel a kertészklubban lesz. Aztán találkozhatsz az igazgatónővel, aki elküld a sportruháért. A ruhát a B teremben tudod megvenni 176 dollárért.
Ezután meg kell találnod a csapattársadat és együtt kimenni az udvarra (általában a folyosó végén).
Ha ez megvan, jön a buszos jelenet, majd amikor megérkeztek a verseny helyszínére többször kell fel- le szállni a buszra, és lépegetni, hogy megnyíljanak az új feladatok. Melodyhoz kétszer kell felmenni a buszra, majd egyszer találkozol Dake- kel, akit lerázhatsz, vagy lehetsz vele egy csapatban, aztán Jade- del vagy Dajannal, attól függően, hogy melyik klub tagja vagy. Velük már nem lehet randizni, de még növelheted az esélyedet, ha mindkettőjüknél az A választ adod.
Majd indulhat a tájfutás, ami azzal kezdődik, hogy a partnered elhagyja a térképet. Innentől neked kell tudni, merre menjetek.
Az irány lehet bal- egyenes- bal, vagy pedig jobb- bal- egyenes.
Amikor ez megvan össze kell futni Mr. Faraize- zel, aki elmondja, hogy Amber megint csinált valamit. A következő feladat, hogy beszélj vele. Ennek a feladatnak a megoldása később fog megnyílni.
Járd körbe a területet, és gyűjtsd össze a szemeteket. Egy chipseszacskót a kereszteződésben, egy italos dobozt és egy zöld üveget a farönk közelében, még egy dobozt a szikla közelében, egyet a nagy fa, és egyet a patak közelében fogsz találni. Ha mindent összegyűjtöttél, az epizód végén kapsz egy pandás pólót.
Utána megint egy akciópont- gyilkos rész következik, mire megtalálod Ambert. Előtte Irissel és Melodyval is össze kell futni. Ellopta a pecsétet, amivel a tanárok továbbengednek, szóval ezt kell megtalálnod.
Valójában Irisék fogják, szóval ez is AP pazarlás. ^^
Ezután menj vissza a második rajtponthoz Mr. Faraize- hez.
Ha itt tartasz elkezdheted keresni az elrejtett tárgyakat az erdőben.
Ember által alkotott tárgy: a farönk közelében egy rönkbe szúrt piros bicska
Csillogó dolog: a patak közelében, a patakban egy aranyrög
Nagy falevél: a nagy fáról, értelemszerűen, a baloldaláról lehet leszedni
Erdőlakó: a szikla közelében, ahol van az a fekete üreg, oda van elrejtve egy kis műanyag nyuszi :)
Lenyomat: szintén a nagy fáról szerezheted meg
Bogár: a kereszteződésben, a fűben van
Ha megvan, menj Mr. Faraize- hoz. Az utolsó feladatodnál találkozhatsz vagy Jade- del, vagy Dajannal. Öt betűt kell megtalálni elrejtve az erdőben. Minden lépésnél lesz egy. Az egyikért meg vissza kell menni. Ezután menj vissza  kiindulópontra, hogy kitöltsd a kérdőívet. A megfejtés: PARIS.
Ezután jön az útlevágás és az eltévedés. Egy ideig bóklászni kell az erdőben, majd jön az egyik fiú és megment. Egy csomó pont az esélymérődnél bánja.
Szemetek:





Tárgyak:





Betűk:






Illusztrációk:
Nathaniel

Castiel


Dake

Lysander
A pandás póló :) (Csak a pólót kapod, a többi szabadon választott.)








És a ruha, ami mindenkinél ugyanez.