Csábításból jeles 10.-ik epizód

Tizedik epizód végigjátszása

Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!
Sziasztok :)
Itt van a tizedik rész végigjátszása. Ebben a részben találkozhattok egy új fiúval, akivel később randizni is lehet, Arminnal :)
Az első dolog, hogy menj el a DÖK terembe, hogy megnézd a dolgozatok eredményeit.
Háromszor kell megtenni, végül a B terembe kell menni (negyedszerre), az igazgatónőhöz.
Ő megkérdezi, hogy az eredmények kiplakátolásában, vagy a tájfutásban szeretnél segíteni.
Ha a plakátolásban, Castiellel dolgozhatsz együtt, ha a tájfutásban, Lysanderrel.
*Tájfutás:
Menj el a tanáriba a jelentkezési lapokért. A mikró mellett a rózsaszín irattartón vannak.
Majd oszd ki a diákok között. Castiel az udvaron volt nekem, Carla a kertészklubban, Charlotte az "A" osztályteremben, Rosát és Melodyt pedig én a "B" teremben találtam meg, de ők máshol is lehetnek.
*Dolgozatok:
Először nem lehet bejutni a tanáriba, Mr. Faraize nyitja ki az ajtót, a papírok ott vannak a fehér kisasztalon. A folyosó három részére tegyél ki egy- egy plakátot.
(Itt értelemszerűen szerezned kell egy jelentkezési lapot a tájfutásra. Lysander adja oda.)
Vidd vissza a tanári kulcsát.

Ha ez megvan, menj el a B-terembe, hogy megtudd az eredményeidet. (Én ezután mentem a folyosó végére az angol szerveren, és ott volt a tündérkeresztanya.) Ezután a karaktered hazamehet a suliból, de előtte be kell menned Nathanielhez a DÖK terembe aláírni a kilépőt. Mikor ez kész, menj ki az udvarra, ott van Alexy :) meg kell neki mutatni a tanárit (ez ott van, ahol a B tanterem, de csak akkor elérhető, ha ott van feladat). Ha megmutattad neki, menj ki megint az udvarra, a játék automatikusan "hazavisz".
"Másnap" a suliban oda kell adni a jelentkezési lapodat egy tanárnak. Hogy egyáltalán megtaláld őt, minimum egyszer beszélned kell Nathaniellel (DÖK terem), majd menj a tornaterembe, ott lesz. :D
Ezután kell párt választani a versenyhez.  Ezt a választást a következő részben 100 akciópontért módosíthatod. (A 11. epizódot végigjátszva a másik két srácnál lejjebb fog menni az esélymérőd. Nathaniel a DÖK teremben, Lysander közvetlenül az udvaron van, Castiel pedig a folyosón.
Miután bediktáltad, hogy kivel leszel párban, az udvaron az igazgatónő megkérdezi, hogy szeretnéd e újraírni a dolgozatot, vagy sem.
Ha nem, akkor másokat kell korrepetálnod matekból vagy nyelvtanból, ha pedig szeretnéd újraírni menj az A terembe.Nyelvtanból Nathaniel korrepetál, de ha helyes választ is adsz, nem fog jobban kedvelni. (B, B, C)matekból pedig Melody (C, B, B).Ha te korrepetálsz, akkor is ugyanezek a válaszok, csak ott matekból Irist kell,nyelvtanból pedig Kimet.
Utána az új diákkal kell beszélgetni, de előtte találd meg Castielt és Nathanielt. Előbbi az udvaron lesz, a változatosság kedvéért, utóbbi pedig a DÖKös teremben. Utána a főfolyosóra lépve megkapod az illusztrációt.
Utána keresni kell a fiúknak egy gémkapcsot (B teremben az első padon, de ha előbb bemész az A terembe, ott lesz Nathaniel).
Az utolsó feladat, hogy add át Rosalya felmentését a tájfutás alól az igazgatónőnek. (Nekem jó sokat kellett keresni, de ott volt a főfolyosón végül.) Ezután oda kell adni a kapcsot Arminnak, majd megjelenik Alexy az ikertestvérét keresve.
Itt van lehetőséged "randizni" vele:
Jaj, ne... Azt mondta, eljön velem a városba! El akartunk menni vásárolni. Szükségem van új ruhákra...
A. Egyszerűen csak elfelejtette!
B. Szerintem neki nem volt kedve...
C. Szeretsz vásárolni? Ez pedig nem jellemző a srácokra...
Ha a B-t választod, kapsz egy új illusztrációt. (Amin a karaktered Alexyvel vásárolgat), és egy új ruhát. (Sorban: fodros ruha, zsebes ruha, és a kissé szakadt darab. :))





















Ez pedig a randi ruha, kivéve a cipő. Mindenkinél ugyanez.

Tündérkeresztanya: a dolgozatotok eredményétől függően, ezek közül a fejfedők közül valamelyik. (A legelső akkor, ha jól sikerült, a legutolsó, ha rosszul.)