Csábításból jeles 14.-ik epizód

Tizennegyedik epizód végigjátszása
Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!
A tündérkeresztanya egy rózsaszín fejhallgatót ajándékozhat neked, ha megtalálod az epizód során. Én az öltözőknél találtam meg.
Ez az epizód a koncertre készülést és a koncertet foglalja magába. Először végig kell kérdezni a diákokat, hogy játszanak e valamilyen hangszeren. Armin és Iris lesz segítségedre (bár később Arminról kiderül, hogy csak a guitar heroval tud játszani), Viola meg Alexy pedig a plakátokban segédkeznek. Ha a semleges színű poszterre szavazol az epizód végén kapsz egy halálfejes csatot (mivel az vonzza a legtöbb érdeklődőt a koncertre, mármint a poszter.)
Az epizódban két különleges tárgyat szerezhetsz meg: a másik pedig egy "Team Lysander"- es póló (19 dollár) (ha csatlakozol a Nina által szervezett Lysander fanclubhoz). Ninával az udvaron futhatsz majd össze, és Lysander függően a karaktereddel való kapcsolatától fog viselkedni Ninával. (Ha magas vele az esélymérőd, ha nem,  szereztél egy ellenséget...)

Miután kiderül, hogy Armin nem tud dobolni új emberre lesz szükséged, Nathanielre. Ő elvállaja. Castiellel nem fog leesni az esélymérőd, és Lysanderrel sem (ő kér meg, hogy beszélj Nathaniellel.)

Ha ez megvan Kimmel kell konzultálni a dobfelszerelésről. A barátja kölcsön is adja, de a játék során később neked kell segítened levinni.

A színpadot is ki kéne pofozni, kell venni egy függönyrudat a bazárból, illetve az italokról is neked kell gondoskodnod. (30 és 35 dollár) illetve Rosalia a karakternek is varr egy ruhát, ami 120 dollárba kerül. (19+30+35+120 az összes kiadás a részben)

A rész végén pedig összefutsz Castiel exével, Deborah- val.


Három illusztráció lehetséges, attól függően, hogy melyik fiúra figyelsz a koncerten:




A ruha a hajcsattal.