Csábításból jeles 12-ik epizód

Tizenkettedik epizód végigjátszása
Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!
*Ebben az epizódban megszerezheted mind a hat illusztrációt, amennyiben a fiúkkal 45 fölötti az esélymérőd.
-Az epizód kezdetén az igazgatónő irodájában vagyunk, ahol a karaktert és a társát éppen felelősségre vonja az igazgatónő. Mind a három fiúnál jobb, ha hagyod, hogy a karakter vállalja a felelősséget az esélymérő szempontjából.
-A következő feladat, hogy kérj bocsánatot Mr. Faraize- től, és ajánld fel a segítségedet neki. A tanárit kell majd rendbe tenni: egy csészét, egy kabátot és egy dossziét kell fölvenni, és akkor vagy kész. A csésze jobboldalt van egy fotel mögé csúszva.
-Ezután derítsd ki, hogy ki nyerte meg a versenyt. Castiellel, Arminnal, Nathaniellel és Lysanderrel biztosan kell beszélni előtte. Amber nyerte meg, aki ezt a főfolyosón dühösen közli majd.
-Ha ez megvan, Viola megkér egy szívességre: tetszik neki Alexy, de egyedül nem meri elmondani neki. Választhatsz, hogy segítesz a neki, vagy sem. Ha igen: egy kicsit felmegy az esélymérőd mindkettejüknél. Ha nem, semmi következménye sincs. Ha szeretnél neki segíteni, először meg kell keresnek Alexyt. Több embertől lehet érdeklődni (Lysander, Castiel), de végül akkor fog megnyílni a feladat, ha beszéltél Arminnal a "B" osztályteremben. Alexyt többnyire a kertészklubban találod (ha Lysander ide irányít el).
-Miután fény derült Alexy "titkára", a karakter kíváncsi lesz rá. Beszélj a testvérével, Arminnal. Ismét a "B" teremben.
-Miután elhagyod a termet, ott áll Lysander és Castiel, és Lys éppen félreérthető szöveget mond Castielnek. ("Bár tudnád, milyen mérgező ez a szenvedély...
Vágyom rá, hogy tested a testemhez érjen...")
De pont megzavarja Iris, és így a karakter nem lehet biztos benne, hogy mi történt. A következő feladatban ezt kell kideríteni, de ez az opció csak később fog megnyílni újra. *

-Miután összefutsz a testitanárrá avanzsált Borissal meg kell keresni Lysandert, hogy vegye át a mezét. Először találkozol Peggyvel, aki interjút kér. Ha adsz neki, az esélymérőd csökkenni fog annál a fiúnál, akivel indultál a versenyen. Hogy megtaláld Lysandert, először Castiellel kell beszélned.
-Ha ez megvan, a történet megy tovább, a karakter bemegy a fiúöltözőbe, hogy megnézze Lysander tetoválását, ahol sikeresen lebuktatja magát Nathaniel előtt. (Itt van 2 illusztráció, az egyiket csak 45 fölöttö esélymérővel kapod meg.) (Nagyon sok pont veszik nála ilyenkor, függetlenül attól, hogy milyen viszonyban voltál vele, de a ebben és a következő részben esélyed lesz kicsit rendezni, ha úgy alakítod a történetmenetet!)
-Nathaniel háta tele van sebekkel. A következő feladat, hogy kiderítsd, honnan vannak, vagy tartsd magadban. Ha elmondod a többieknek, az esélymérőd tovább romlik.
-Ha az esélymérőd 45 fölött van Lysanderrel, amikor találkozol vele, megmutatja a tetoválását.
-Miután beszéltél Melodyval (vele muszáj, Irissel opcionális), és attól függetlenül, hogy hazudtál neki, vagy elmondtad az igazat, megnyílik a következő lehetőség. Ambertől kaphatod meg az információt, ha veszel neki egy 300 dolláros okostelefont.
-Mivel Amber nem mond konkrétumot, a karakter tovább kérdezősködik. Először beszélj Nathaniellel. Ha nem mondtad el Melodynak vagy Irisnek, az esélymérő feljebb megy. Ha azonban igen, további pontokat veszítesz.
-*És most válik elérhetővé a Castiel- Lysander "rejtély" megoldása. A főfolyosón. Itt válik elérhetővé a következő illusztráció, ha elég jó a viszonyod Castiellel.
-Ha ez megvan, beszélj Arminnal. Elhagyta a videójáték konzolját. Ott van a folyosó végén, a lépcsőn. Ha visszaviszed neki, megkaphatod a következő illusztrációt.
-Ha ezután találkozol Melodyval, nem fogod megkapni, ha előtte, igen. Egy új pénzgyűjtési módszert javasol, mivel a tájfutás nem jött be. A karakter kitalálja a koncertet, és úgy van vége az epizódnak, hogy Ambert látja egy idegen sráccal csókolózni.
Illusztrációk: