Csábításból jeles 17.-ik epizód

Tizenhetedik epizód végigjátszása
Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!
Pénz: 35 $ a rágcsálnivalókra, 100 pedig a ruhára.
*Az első feladat, hogy meghívd Lysandert az otthonodba,d e ez csak akkor fog megnyílni, ha beszéltél a többiekkel (Nathaniel, Armin és Kentin), utána haza kell menni. A későbbiekben lehet busszal is.
*A  következő feladatban, ha a bazárba nem a "szokásos úton" mész, találkozhatsz Nathaniellel.
*Utána el kell menni Lysanderért (menj vissza a sulihoz a háztól, és utána lehet megtalálni), kiderül, hogy elvesztette a cetlit is, szóval nem tudja merre kell menni, én a parkban találtam meg.
*Amikor mindenki a szobában van kezdődhet a megbeszélés (megjegyzés: ha Nathaniel vagy Lysander képe van kint 60 fölötti esélymérőnél feljebb viszi, ha Kentin macija, az is felviszi az esélymérőt az adott fiúnál). Aztán jönnek a  "jobbnál jobb" ötletek, csak Rosáé használható.
*Az a terv, hogy beöltöztetik Leigh- t menedzsernek. Válaszatni kell, hogy ruhát szeretnél- e keresni Leigh- nek vagy információkat keresni a menedzserről. Ha az elsőt választod, és jól válaszolsz Kentinnek, kapsz egy illusztrációt. (Ezt az ő végigjátszásában csillaggal jelölöm.) (1.)
*Másnap az iskolában kiderül, hogy Alexy nem is haragszik a karakterre. Kapsz egy illusztrációt (csak hagyd magadon a ruhát, amit meg kellett venni). (2.)
*Ha amikor beszélsz Castiellel a beszélgetés végén a "jó lenne, ha felfogná végré"-t választottad, az epizód végén kapsz egy illusztrációt. (4.)
*Jöhet a terv. Ha azt mondod Rosaliának, hogy menjen veletek Arminnal megnézni, hogy alakul a terve (A választás), és utána pedig elengeded magad mellett, hogy közelebb mehessen (B választás), szintén elérhetővé válik egy illusztráció. Rosalia szépen lebuktat mindenkit. (3.)
*Nathaniel közben kinyitja a tanári ajtaját, és amikor Debora rájön az igazságra, menj be oda rögtön. (Nathaniel bekapcsolta az iskolarádiót, így mindenki hallotta Debora megnyilvánulását).
(1.)
(2.)

(3.)

 (4.)